Nieuwbouw

Bij de opdracht van een nieuw gebouw of grootschalige verbouwing wordt vaak gekozen voor zonnepanelen. Zo worden vaak zonnepanelen al ingetekend op het dak en al opdracht gegeven om dat te realiseren. Alleen wordt niet altijd rekening gehouden met alle belangrijke praktische zaken, zoals de werkelijke grootte van de installatie, kabeldoorvoer, omvormerruimte, etc. Wij weten waar we op moeten letten en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Waarom kiezen voor zonnescholen bij nieuwbouw? 

1. Expertise
Bij nieuwbouw wordt vaak onvoldoende rekening houden met de technische aspecten rondom zonnepanelen. Vaak is de kennis verouderd, waardoor bijvoorbeeld andere maten zonnepanelen worden ingetekend die niet meer beschikbaar zijn. Wij werken altijd met de nieuwste zonnepanelen en schakelen snel mee met de laatste ontwikkelingen.

2. Kosten
Wist u dat zonnepanelen vaak een sluitpost zijn in een nieuwbouw of renovatiebegroting? Hierdoor kunnen de prijzen van de zonnepanelen een stuk hoger uitpakken, omdat alle partijen in de keten hier een marge voor rekenen. Bij Zonnescholen doen we aan collectieve inkoop, waardoor de prijzen een stuk scherper zijn. Zo bespaart u geld op het project!

3. Gunstige voorwaarden
Aannemers werken vaak met vaste leveranciers voor zonnepanelen. Hierdoor heeft u geen vrije keuze in leverancier, waardoor u wellicht de meest gunstige voorwaarden misloopt. Wij kijken samen naar de beste optie, zonder gebonden zijn aan een vaste partij.

4. Btw-teruggave
Wij kunnen voor u btw terugvragen over een deel van de bouwkosten. Dit is al toegekend bij een aantal nieuwbouwscholen met zonnestroominstallaties, waardoor de investering van de zonnepanelen uit de btw-teruggave vergoed kon worden.

Zonnescholen ontzorgt in elke stap van het proces, ook bij nieuwbouw en grootschalige verbouwingen. Doet u mee?

Tip van Flip!

Het is makkelijker om uw zonnedak te laten regelen door Zonnescholen dan door de aannemer!